Affär för barnen på Ankis boende.

Shop5Shop6Tage, Tony och Johan från Fårö Hembygdsförening åkte över med sakerna till Barnens affär på morgonen. Sen gjorde min kompis Eva och jag iordning affären, välkomnade in barnen och lekte med dem. De tyckte det var jättekul. Roligt var att de pratade svenska med varandra när de lekte i affären. ” Välkommen! Tack, jag vill tre fiskar, två potatisar, kaffe, tre ägg. Hur mycket kostar? 5 konor, fem kronor, 10 kronor, tre kronor. Det blir 23 kronor. Tack. Hej då. Så roligt att höra. De satte på mig ett förkläde också och jag handlade. En mamma var med och såg roat på hela tiden. Nu är det så här. Alla måste få info om att ingenting får lämna affären. Nyckeln finns i receptionen och får hämtas av föräldrar. Jag skulle önska att volontärer kunde gå dit då och då och låna nyckeln och bjuda in lite barn. Kul om ni som har egna barn i den åldern kan göra det. När mina barnbarn kommer kommer jag att åka dit. De älskar affären och vilka barn gör inte det? Kerstin B